En underbar helg!

Vilken underbar helg det har varit! Sol, värme och bad. Hann med att besöka mor också - plus köra ett löpträningspass i skogarna utanför Tibro. Å så blev det en runda mini-golf vid Simsjön.

Vi tar det från början. Det var riktigt varmt redan tidigt på lördagsmorgonen. Jag och en ungdomskompis hade bestämt att springa en tur i Rankås vid tio - innan det skulle bli för varmt. Men ack vad vi bedrog oss... Temperaturen låg omkring 25 grader redan då och luften stod still. Men fördelen med att springa i skogen är att träden skänker nödvändig skugga, så det gick rätt så bra ändå.

Min uppgift var att peppa och coacha genom fem-kilometers-spåret - där målet var att klara hela sträckan springande. Vi tog det lugnt och allt flöt på fint. Hela femman i ett svep. Grymt! Och alltid trevligt att träffa gamla kompisar... Efteråt drog jag hem till mor för dusch och en kopp kaffe med hembakt kanelbulle till. När vi suttit och pratat ett tag gick vi in i tv-rummet och kollade in Stockholm Marathon. Grymma löpare som trotsade värmen och sprang de dryga fyra milen på huvudstadens gator. Till och med mor var imponerad och hon följde dam-täten med stort intresse.


En biltur till Sveas vid Hornborgasjön. Magisk sol nån timma före nedgången på lördagen.


Lördagskvällen tillbringades tillsammans med två av mina barn med bad i Simsjön, minigolf , en biltur och med sonens hemlagade hamburgare på balkongen här hemma. Efter den goda maten satt vi kvar på balkongen och pratade frampå småtimmarna. En perfekt avslutning av denna varma dag. Söndagen startade jag och Selma upp med en promenad på Billingen. Hon fick svalka av sig  med ett bad i Hållsdammen. Oj, vad hon såg ut att njuta. Själv njöt jag av en eftermiddag på stranden, med bad i Vättern (kallt) och en god kopp kaffe och äppelpaj på ett kafé. Livet ler mot en ibland...

Hoppas att ni alla får en fin kommande vecka. Blir vädret lika bra då, tror ni?

Kommentarer

Populära inlägg

Träningen flyter på

Ångestfyllda SLA-loppet

Långlöpning i Tibro