Övningar som tar!

Veckan efter Helsingborg Marathon gick bättre än väntat. Trodde Billingestafetten skulle vara mycket värre än vad den blev. Tänkte att jag inte skulle kunna köra några mer löpträningar på hela veckan - men det gick ju hur bra som helst. Visst, det blev bara ett par pass och knappa milen i distans - men mycket bättre än ingenting alls. Träningsvärk har jag haft hela veckan - men det har inte berott på någon löpning...

Utfallssteg


Nä, det är övningarna som jag fick av sjukgymnasten som ger det resultatet. De uppenbarar sig genom rejäl träningsvärk i framförallt mage och lår. Målet är dock att jobba upp styrkan i sätet - så jag kör på så gott jag kan nästan varje dag. Var hos sjukgymnasten i dag igen och fick ytterligare en ny övning att lägga till de jag redan har. Fick också massage på några ömma punkter i ryggen och höften. Nödvändigt att blodcirkulationen stimuleras där för att styrketräningen och det vardagliga livet ska fungera.

Tycker mig ha fått en bra start hos Simon på 30k i Skövde, och nu är det bara att hoppas att allt detta ska generera till en starkare bål och ett bättre mående framöver.


Kommentarer

Populära inlägg

Långlöpning i Tibro

Träningen flyter på

Ångestfyllda SLA-loppet