Jobbigt på jobbet!

Hej på er!

När saker och ting, som har varit ens vardag i många, många år, ställs på ända - då blir det jobbigt. Jag är väl något av en rutinmänniska, som mår bra när det inte sker alltför stora förändringar i min vardag. Nu väntar stora omstruktureringar på jobbet, vilket innebär att många av mina gamla kollegor försvinner från företaget jag jobbar åt. En del av dessa kollegor har jag jobbat tillsammans med i 30 år eller mer, de flesta i 20 år och mer. Bara tanken att mista dem är tung! Men någonstans får man acceptera de förändringar som sker, men helst av allt önskar sig nog de flesta av oss att det skulle fortsätta rulla på som vanligt. En tröst i eländet är att alla fortfarande har jobb.

Saker i ens vardag påverkar såklart ens mående. Ibland är det positivt, ibland negativt. Nu är det negativt, och det är bara att försöka hantera det på bästa sätt. Vet inte hur jag ska hantera just detta, men det blir nog bra med det hela till slut. Blir en extra jobbig tid framöver, då vi alla ska tacka av varann för den långa tid som varit.

Träningen blir troligtvis min medicin och flykt i allt detta. Kan tänka mig att prestationerna påverkas negativt - och det får de göra - för jag är inte mer än människa. Det blir ett slags sorgearbete att ta sig igenom nu. Känner att det är bra att jag har mitt träningsschema att följa. Då behöver jag inte fundera på vad som ska göras, för det finns där och det är bara att köra på efter et som pulsklockan berättar att jag ska träna. Just i dag blev det tröskellöpning. Sprang tre stycken fyra-minuters-intervaller på mjölksyrenivå (snitt-tempo 4:41), i regn och rusk. Endast 20 sekunders vila mellan varje intervall innebar att pulsen låg riktigt högt i 13 minuter. Det var jobbigt - rent djävulskt jobbigt till stor del...

Om ni vill läsa min spaning om framtida lopp, och de besvär jag har att kunna delta i dessa, så rekommenderar jag er att gå in på denna länk. För jag tror mig sitta på en lösning om hur jag ska bära mig åt för att kunna delta i dessa lopp framöver.

Tack för i dag! Ha en trevlig söndag.



Kommentarer

Populära inlägg

Ångestfyllda SLA-loppet

Träningen flyter på

Långlöpning i Tibro