Höll på att missa deklarationen

Tja! Nä, nån löpning blev inte av i dag. Nu får jag ställa hoppet till att orken finns där i morgon istället, för det vore skönt att komma ut en sväng. Den lilla kondition jag har måste underhållas och sen vill jag gärna bygga upp mer. Och då finns inga genvägar - bara att träna på...

Såg att Bengt skickat ut ett sms till alla i vår löpgrupp i kväll. Han berättade att i morgon blir det löpning rakt över Billingen, med start i Öglunda - och med solen i ryggen joggandes genom skogen mot målgången i Skövde. Det blir en tuff start, i en lång och brant backe, direkt i Öglunda, följt av grusvägar, stigar, spångar över mossar och en del andra spännande underlag. En tur som jag väldigt gärna hade varit med på, eftersom jag inte känner till småstigarna där, mer än vad jag studerat på kartan. Men tyvärr kan jag inte det eftersom jag jobbar hela kvällen. Ibland suger det! Men jag hoppas och tror att ni som är med får en riktigt fin tur.




Annars har den här dagen flutit på ganska bra. Har jobbat hela eftermiddagen och kvällen, där jag har fått röra på mig en del. I mitt mål att nå "en mil om dagen" blev det en promenad med Selma under förmiddagen också. Äsch, Selmas behov har ju också en viss betydelse för att promenader med henne blir av. ;) Det är faktiskt riktigt bra att hon måste ut flera gånger varje dag. Det gör att hon håller hela familjen i trim. 

Men nu får det vara färdigskrivet för i dag. För bara några minuter sedan så slog det mig att det är deklarationstider nu. Tror jag blivit lite veckovill, för när jag fick fram deklarationsblanketten såg jag att det bara var en och en halv timma kvar innan tiden för att deklarera gick ut. Hoppsan, det var nära att jag missade detta... Vilken tur att jag inte gick och la mig direkt efter jobbet. Och nu kan jag luta mig tillbaks och se fram emot lite extrapengar i juni. Det är bra. Hej hopp!

Kommentarer

Populära inlägg

Ångestfyllda SLA-loppet

Träningen flyter på

Långlöpning i Tibro