Dagen kunde varit bättre

En sån dag... Snö, löpning och ett brutet ben. Kunde ju varit bättre.

Tog en tur till min mor i förmiddags. Hjälpte henne att handla och vi fick tillfälle att prata om gamla tider och dricka kaffe. Det var trevligt. De små snöflingorna där ute blev allt större och större. Selma var inte ledsen.

Selma

Var hemma ganska tidigt på eftermiddagen. Skulle få en ny säng levererad vid tre - men det visade sig att de var sena i snövädret. Drog på mig löparkläderna och stack ut en tur. Fick ihop 17 kilometer i snön. Kändes riktigt bra!

Löpning på Horsåsvägen

Eftersom jag inte hade käkat mer än en lätt frukost och kaffe hos mor så beställde jag och dottern en pizza att dela på. Lunch efter klockan 18:00 är lite väl sent, men det var gott i alla fall. Tack Palermo!

Vid halv-åtta kom grabbarna från Rixners/A-möbler. Vi bar upp sängen och det sista som hände var att det ena benet gick av. Trodde att ek-ben skulle vara starka och stabila... Surt! Har väntat länge nog på sängen och nu blir det ytterligare väntan. Förhoppningsvis bara en dag till, men ändå. Hmpf!

Benet gick av och sängen kan inte användas... :(

Får hoppas på en bättre dag i morgon. Att få träffa mor, käka pizza med dottern, promenaderna med Selma och löprundan tar jag med mig som glädjeämnen från den här dagen.


På väg hem från TibroKommentarer

  1. Men snälla Jan vad du skräms Jag trodde att det var ditt ben som gick av. Tänkte att nu är det färdigsprunget ett halvår. Då finns det chans för en God Jul 🎄 i alla fall. Vi hörs 😀

    SvaraRadera
    Svar
    1. Sorry, Erling... Har nog inspirerats av Aftonbladets journalistik. 🤣 Men om så hade varit fallet så hade jag nog "sprungit" med kryckorna. Ja, låt oss hoppas på en riktigt god jul. 😊

      Radera

Skicka en kommentar

Populära inlägg

Under 50 minuter på milen!

Speciell solståndslöpning i Dalarna

Lila milen - hatad och älskad