29 februari - en dag att komma till skott på

Den 29 februari är ju en dag som inte infaller i vår almanacka så ofta. Just denna dag skulle egentligen vara en vilodag för mig - tror ni att det blev så?

Nä!!! Så blev det inte! På skottdagen ska man se till att komma till skott. Det gjorde jag. Kunde helt enkelt inte låta bli att ta en löprunda denna dag med det speciella datumet. Fastän det egentligen inte alls var tänkt så. Nu blir det löpvila tills på torsdag eftersom jag kom lite "ur fas" med dagens träning. Själva passet var inriktad på "lätt konditionsträning" - dvs max 148bpm i puls. Jag valde några långa uppförsbackar på den totalt nio kilometer långa sträckan. Pulsen gick över 148 ett antal gånger, så det blev lite tuffare träning än vad jag hade planerat.

Det var ganska råkallt ute med fuktig luft och nu känner jag att luftrören är lite irriterade. Torrhostar en del men hoppas att det ger med sig snart. I slutet på löprundan, när jag nästan var hemma, såg jag ett bekant ansikte inne på en pizzeria. Sprang fram till fönstret, vinkade lite åt honom och fortsatte snabbt iväg. Vi tog hand om kalorierna på lite olika sätt denna kväll. Själv skulle jag inte haft något emot att käka pizza kände jag. Men där "kom jag inte till skott" om man säger så...





Kommentarer

Populära inlägg

Långlöpning i Tibro

Träningen flyter på

Ångestfyllda SLA-loppet