En bra dag tillsammans

Hej på er!

Vet ni vad som gör mig glad? Det är när jag får träffa mina barn, barnbarn och deras närmaste. I dag träffade jag hela gänget - men för det krävdes en lång cykeltur.

Övervägde om jag skulle byta om till träningskläder, innan jag satte mig på cykeln, men det blev inte så. Var inte riktigt redo för att pressa mig i dag, och ville inte heller släpa med mig ombyte till mitt mål - sonens familj i Skara.

Hade gjort upp med grabben att han skulle hämta mig med bilen i Varnhem, den lilla mysiga byn som ligger halvvägs till Skara från Skövde. Tanken var att cykla hela vägen först - men då han erbjöd mig skjuts så nappade jag. Då fick vi ju mer tid för att ses... Så jag satte mig cykeln och trampade iväg på den fina järnvägsbanken och lite andra småvägar över Billingen. Det är en mestadels bilfri sträcka på ungefär 13 kilometer (halva sträckan är grusväg), och eftersom jag cyklade långsamt tog det runt 40 minuter. Ingen brådska alltså. Hann stanna till och ta några bilder också. Som den här selfien...




I Skara umgicks vi och hade trevligt tillsammans. Kian var på ett väldigt gott humör (som alltid) och log med hela ansiktet. Vilken underbar liten kille han är! Nu 4,5 månader, väger nästan åtta kilo och är 69 centimeter lång. Uj, uj, vad fort det går... Skara bjöd på högsommarvärme denna Kristi himmelsfärdsdag. Vi tog en promenad tillsammans och åt glass utanför domkyrkan. Kian sov gott i sin vagn hela tiden.


Cykeln stod kvar på samma plats som jag ställt den efter färden till Varnhem (då jag tog denna bild). 


Tiden for iväg och det blev dags för hemfärd. Vägen tillbaka mot Skövde är mycket jobbigare. Det är brant uppför från Varnhem, men jag tog det lugnt för att slippa bli toksvettig. Benen var stumma och det fanns liksom ingen kraft i dem, så jag gick ett par gånger där det var som brantast. Stannade aldrig för att fota eller så på hemvägen.




När jag var tillbaka i Skövde fick jag träffa mina två andra avkommor. Vi käkade grillkött och pommes hemma hos mig. Helt kravlöst! Småpratade och hade det bara bra. Jag lagade lunchlåda till mig själv inför morgondagen, då jag ska jobba. Äldste grabben fick med sig en låda hem också. Vi är väl typ de enda i familjen som gillar blodpudding (med bacon, stekt potatis och lingon till). *mums* Det blev en bra dag det här, precis som morgondagens lunch kommer att bli...

Kommentarer

Populära inlägg

Ångestfyllda SLA-loppet

Långlöpning i Tibro

Träningen flyter på