Sommaren är här, eller?

Hello summerlovers...

Vilken dag vi har haft! Blå himmel, sol och värme - en skön försmak av den sommar vi har framför oss. Men det har inte hänt något direkt spännande, inte för mig i alla fall. Gick upp vid fem, duschade, tog en väldigt lätt frukost innan jag cyklade iväg till jobbet. Efter tolv timmars händelsefattigt arbete bytte jag om till shorts och cyklade hemåt igen. Känslan när man har tre dagars ledighet framför sig är enorm. Den behövs då nästa vecka innehåller många timmars arbete (samt minst tolv timmars övertid).


Kvällshimmel i väst


Åt kvällsmat i solnedgången tillsammans med dottern. Vi la ut de vita dynorna i soffan och dukade upp på bordet ute på balkongen. Men då solen så sakteliga försvann ner bakom berget blev det snabbt allt kyligare. Men mysigt ändå att få en stund där. Sommarvärmen försvann som sagt med solen och den långärmade tröjan åkte fram. Vi satte oss och såg på TV en stund, och sen blev det en promenad med Selma. Tänkte att en bild på oss tillsammans skulle jag väl få till. Tanken var att den skulle bli fin här i bloggen, men haha, hon avskyr verkligen att vara med på bild. Tittar åt alla möjliga håll, utom just i kameran...

Fin hon är ändå!


Väderprognosen visar på ungefär lika fint väder i morgon. En dag då fyller Selma nio år och det måste vi ju fira på något sätt. Funderar på att baka en rulltårta som man sedan skär och gör bakelser av. Det skadar väl inte om Selma får en sådan, va? Men jag ska överraska henne med ett besök veterinären, tror jag. För i morgon är det dags för hennes årliga "vaccin" (droppar i nosen) mot kennelhosta. Hon har fått dropparna varje år rätt länge nu, så det känns tryggt. Och hon blir verkligen helt galet glad var gång hon kommer till veterinären. De ska även kolla om hennes tänder behöver någon framtida behandling. Vi hoppas hursomhelst på en bra födelsedag! Den börjar ju faktiskt bara om några få minuter. :)

HÄ-PÅ-DÄ!!!

Kommentarer

Populära inlägg

Ångestfyllda SLA-loppet

Långlöpning i Tibro

Träningen flyter på