Firade 10kSub50 och personbästa med tårta

När man klarar 10kSub50-målet efter flera års tränande och många försök - och dessutom gör det fyra gånger om på en dryg månad - och dessutom lyckas slå sitt personbästa med en tid som man själv inte ens trodde var möjlig innan - ja, då tycker i alla fall jag att det finns en riktigt god anledning för att fira! Och det gjorde jag! Med tårta på jobbet tillsammans med mina grymma och bästaste  arbetskamrater.

Gänget som var där, fr v: Ola, Elin, Jacob, Jan, jag (lite gladare kunde jag ju sett ut), Anna och Robin.

Vi struntade alltså i Kanelbullens dag och käkade tårta istället. Hade beställt denna specialtårta på Skövdebageriet på Gamla Kungsvägen i Skövde. Smakade enormt bra och jag hade designat den helt själv - med text och en porträttlik bild av mig själv - med lugg, Tintin-tofs och allting... Så som jag brukar se ut när jag har lite längre hår. Och en stor mage såklart! :p


Jag fick äran att börja... (Bilden är sekretessredigerad)
Väldigt trevligt hade vi och jag är glad över att så många kom för att fira detta. Vi har ju ett jobb som innebär att vi inte träffas så många samtidigt, så det här var riktigt kul. Stämningen var hög.

Efter jobbet bytte jag om direkt och körde ett pass med korta intervaller på berget. Lite lätt uppvärmning först och sen stegringslopp följt av 7x1min i ganska hög fart. Efter varje intervall blev det en kort återhämtning i 30sek genom gång. Intervallerna var fruktansvärt jobbiga! Kände mig inte alls i form i dag. Må hända berodde det på för lite sömn, långa arbetspass och allt för mycket onyttig mat... När nedvarvningen började var jag väldigt glad att det värsta var över. Det blev sammanlagt lite över 4 km - och veckans löpträning stannade därmed på 30.5 kilometer. Äh, nu glömmer vi det där dåliga passet och tar en bild på tårtan igen, va? En närbild! Så tänker vi att det kommer bättre pass framöver! Tänk om det skulle bli en "10kSub45-tårta" en dag också... (Skoja bara!)



Kommentarer

  1. Oilt! D var mkt dejligt! Tårtan liksom anlednibgen till firandet va grymt god!

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg

Långlöpning i Tibro

Träningen flyter på

Ångestfyllda SLA-loppet