Promenader är också bra...

Hallon!

För att dagens träning även skulle passa Selma så fick det bli en rask promenad och några få pulshöjande jogg-inslag i den. Kände även för egen del att det skulle bli ett alldeles lagom träningspass efter dagens långa vistelse på jobbet. Jag var helt enkelt inte riktigt upplagd för löpning. En promenad istället för löpträning - det funkar bra ibland det med...


Mörka moln över Billingen var den syn som mötte mig på vägen hem från jobbet


Min arbetskamrat Jacob var också med på promenaden. Vi gick på den gamla järnvägsbanken (numera cykelbana) mot och förbi Våmb. Min pannlampa fick till stora delar lysa upp vår väg. Det var nödvändigt eftersom klockan redan hunnit passerat sju och solen sedan länge sjunkit ner en bra bit under horisonten. De mörka molnen gjorde dessutom kvällen extra mörkt, och ett ogästvänligt kallt regn piskade våra ansikten till och från.

På tillbakavägen syntes månen titta fram på himlavalvet emellanåt, fast inte blev det något ljusare för det. skenet från pannlampan räckte dock till gott och väl. Den ger en otroligt bra ljusbild men är tyvärr ganska obekväm att bära. Vi joggade fram på ett par tre kortare sträckor. Då fick pulsen gå upp något. För övrigt var det ett lugnt och stillsamt träningspass och vi hade gott om tid att tjöta om ditten och datten med varann. En mil senare var vi klara med själva träningspasset och jag och Selma la till en extra kilometer till för att komma hem. Hon såg väldigt nöjd ut hon med. Blöt och glad!


Bra sken och ljusbild ger den här pannlampan. Men den sitter inte bra på huvudet och batteriet är stort och klumpigt.


Nu i kvällens sena timma verkar det klarna upp allt mer - men en så fin måne som beskådades från köksfönstret i går blev det inte i dag. I morgon sägs det att det ska bli klart och fint. Hoppas på att få se en vacker soluppgång då (om jag är vaken) och möjligtvis en magisk månuppgång på kvällen. Kanske ska bli en del frost också på onsdagsmorgonen, så kör försiktigt alla ni som ska ut då. Ha det!

Gårdagens vackra månsken utanför köksfönstret. I morgon onsdag är det fullmåne...


Kommentarer

Populära inlägg

Under 50 minuter på milen!

Speciell solståndslöpning i Dalarna

Lila milen - hatad och älskad