Promenad och bad på Billingen

Hej där,

Man blir ju bara så galet lycklig av det här fina vädret som bara öser på just nu. Undrar om inte den här dagen var varmare än gårdagen? Riktigt gött var det i alla fall. Jag och Selma var uppe på berget och gick i förmiddags. Det är omfattande markarbeten man håller på med där nu - allt för att ett fint kombispår ska kunna stå klart i vinter. Då ska man t ex kunna åka skidor på ett konstsnöspår i en hel sammanhängande mil. Och finns det ingen snö där kan man gå, cykla eller springa. Riktigt roligt att man satsar på Billingens fritidsområde. En bild på kombispårets sträckning finns HÄR/LÄNK. Här följer några bilder som jag tog på promenaden.



Hållsdammen


Röda 2,5:an några hundra meter från starten. Inte riktigt så som den såg ut senast jag var här. Inte lika kuperad nu. 

Bild åt andra hållet. Selma gillade inte det grova gruset. Det blir nog bättre med tiden. Tror att ytan bredvid grusvägen kommer bli mer gång- och löpvänlig när allt står klart.


När vi hade kommit bort från lastbilstrafiken och dammet, så passade Selma på att bada lite i Hållsdammen. Hon simmade runt några småvarv i sjön precis intill bryggan. Fåglarna sjöng och en stilla bris svalkade lätt från den glittrande sjön. Vi hade det riktigt bra där innan vi sakta tog oss hemåt igen. Jag skulle iväg till jobbet vid lunchtid, men hade lite tid över för att fixa till det lilla extra, i mitt annars ganska tomma fönster, i vardagsrummet. Det blev ett par gröna växter i ett par snygga krukor. Det är en så kallad "Svärmorstunga" och de är ju kända för att vara tåliga. Vad tycks?

Svärmorstungan gör sig bra i solskenet

Är väldigt nöjd med dessa krukor


Nu har jag jobbat klart för dagen och har bara ett par arbetspass kvar den här veckan. Då har jag jobbat sex pass på sju dagar. I morgon börjar jag tidigare än vad som var planerat - men lite extrapengar tackar man ju inte nej till. Ett löppass hoppas jag fixa på torsdag. Kanske jag hinner ta ett pass på gymmet då också. Helgens löpning blir på en annan ort, om planerna går i lås. Men mer om det tar vi då...

Good night!

Kommentarer

Populära inlägg

Träningen flyter på

Långlöpning i Tibro

Ångestfyllda SLA-loppet