En ganska vanlig dag...

När man jobbar helg får man lyxen att vara ledig vissa vardagar och det är skönt. Har ett par sådana dagar nu - även om flitens lampa har lyst ganska starkt i dag. Städning hemma, några korta promenader med Selma, gräsklippning, besök i affärer och några andra sysslor hemma hos mor - det är på så sätt den här dagens steg till fots har tillkommit.


Blommor till kära mor


Det var ju mors dag i går och eftersom jag jobbade då så passade jag på att fira henne i dag istället. Det fick bli en blomma och en bakelse. Kaffet stod hon för... Efter kaffestunden tog jag fram gräsklipparen för att göra något åt hennes gräsmatta. Tibro kommuns arbetslag hade varit där och klippt förra veckan - men det såg inte speciellt roligt ut. Det mesta var klippt men det fanns tydliga spår av oklippta grässträngar och massor av "dött gräs" låg kvar i drivor. Som väl var, var allt gräs väldigt torrt så det gick lätt att klippa. Och resultatet blev riktigt bra! Tack ändå arbetslaget för att ni hade grundat så bra...


Nöjd med klippningen. Den höga (döda) björken i mitten av bilden har
sett sina bästa dagar. Snart ska den sågas ner. Och några buskar också...

Blev ett besök hos far också


Någon traditionell träning har inte blivit av den här dagen. Ska se om jag kommer ut på en löprunda i morgon kanske. Har en plan i bakhuvudet om att börja löpträna tre gånger i veckan från nu. Tänkte att det skulle passa bra att starta med det denna veckan då jag jobbar "kortvecka" (två dagar), och semestern tar vid efter det. Men bara för att jag ökar på antalet pass, betyder nödvändigtvis inte att jag springer mer. Möjligtvis blir det tre kortare rundor och ett par mil totalt per vecka inledningsvis. Vi får se. Målet är att få in rutinen med antal träningspass och sedan öka på distansen successivt om allt känns okej.


Kvällen är lite svalare i dag men något regn att tala om har vi inte fått än. Bara några få droppar i kväll.
Månen lyser fint och i morgon är den full... ;)

Kommentarer

Populära inlägg

Långlöpning i Tibro

Träningen flyter på

Ångestfyllda SLA-loppet