Glöggfest och snöfall

Snökanonerna går för fullt i Billingebacken i kväll. Och hjälp från ovan blev det med snön också. Under sena eftermiddagen och kvällen blev det några centimeter.

Men vad jag förstår så blir det milt igen framåt nästa vecka. Synd, för det blir både ljusare och finare med snön i denna mörka årstid. Men vi fick den rätta stämningen då hela familjen samlades för en liten glöggfest i eftermiddags...

Det är inte ofta vi träffas allihop, så det är guld när det sker. Vi åt, drack glögg och hade det bra tillsammans. De levande ljusen bidrog starkt till mysstämningen och det stillsamma snöfallet utanför fönstret gav en perfekt inramning.

"Nu är det ljus, här i vårt hus..."

Någon träning har det inte blivit i dag. Men motion har jag fått tack vare min hund som ska ut ett antal gånger varje dag och det faktum att jag hade tvättstugan i dag (mycket upp och ner i trapporna då). Jag har varit hemskt dålig på att komma iväg till gymmet. Är i en sån där svacka igen. Även löpningen har det blivit lite mindre av än vad jag hade tänkt. Istället för att köra strikt varannan dag så har jag hoppat över något pass emellanåt.

Selma i kväll

Men jag tror inte det gör så mycket. Inte vad gäller löpningen. Styrketräningen däremot måste bli bättre. Det är väl att jag tycker den är lite tråkig antar jag. Men jag lovar bättring! Nu hoppas vi på mer snö och kyla så kan nog det här bli en riktigt bra vinter...

Kommentarer

Populära inlägg

Under 50 minuter på milen!

Speciell solståndslöpning i Dalarna

Lila milen - hatad och älskad