Nu är det nära!

Nu är det bara 50 timmar kvar tills startskottet går för Wings for Life World Run 2016. Starten går från mer än 30 olika platser världen över och för egen del är jag med i Kalmar - för andra året i rad. Jag har laddat upp med vinterns grundträning och taggat upp löpningen en del de senaste veckorna. Nu kan jag inte göra mer. På söndag klockan 13:00 är det bara att köra för allt vad det går. 

Ni vet att mitt mål är att nå 28 kilometer. Ni vet att jag drömmer om längre och ni vet att jag nöjer mig med mindre. Nu hänger allt på dagsform och väder. Om inget oförutsett inträffar så bör jag klara minst 15 kilometer - även om jag har en halvdålig dag. Men några "skämsgränser" eller andra dumheter håller jag inte på med. Jag är med för att ha kul och då spelar faktiskt inte sträckan någon roll. Tro´t eller ej...

I dag ska kroppen få vakna upp av några korta och snabba intervaller i brant backe. Det blir jobb för musklerna snarare än för konditionen. Och i morgon tar vi bilen till Kalmar och checkar in på hotellet där. Jag hoppas få lite tid för att titta runt på stan, kanske besöka slottet och något bra fikaställe. Hinner man plocka ut nummerlappen också? Återkommer säkerligen i morgon kväll med ett inlägg om hur lördagen blev. Hej så länge! :)



Du vet väl att du kan springa Wings for Life World Run var du än befinner dig på söndag? En så kallad SelfieRun. Läs mer om detta i ett av mina tidigare inlägg. Och även om du inte springer så kan du göra en annan bra sak - nämligen skänka pengar till ryggmärgsforskningen - för på söndag springer vi för dem som inte kan.

Kommentarer

Populära inlägg

Långlöpning i Tibro

Träningen flyter på

Ångestfyllda SLA-loppet