Vad enkelt det kan vara att få till något riktigt trevligt...

Bästa tänkbara löpväder bidrog säkert en hel del till att vi blev så många löpare som träffades uppe på berget för att köra ett långpass tillsammans. Tänk att något så enkelt och prestigelöst som löpning kan bli så himla trevligt.

Det är något speciellt med löpning och löparmänniskor. Något som skapar en sån där härlig gemenskap människor emellan. Man behöver inte känna varann innan. Man bara kör å så finner man någon att slänga några ord med. Oftast brukar det börja med det gemensamma intresset - löpning - och sen kan snacket utvecklas till vad som helst. I dag kände jag de flesta i gruppen, men ett par nya bekantskaper fann jag.

Micke hade lagt upp turen och vi sprang på blandade spår uppe på Billingens fritidsområde. Mestadels lätt kuperat men sträckan innehöll även en ganska utmanande uppförsbacke. Vi fick med ett par kilometers asfalt också, via Lerdalavägen och Åsbotorpsvägen. Det här var ett av årets bästa träningspass och jag måste få säga att Micke hade lagt upp en perfekt avvägd bana. Högsta betyg!




På "Hellnermilen" (den gröna)...

...och ut på Lerdalavägen.



Kommentarer

Skicka en kommentar

Populära inlägg

Långlöpning i Tibro

Träningen flyter på

Ångestfyllda SLA-loppet