Sugen på lopp just nu

Ser fram emot TunnelRun i Norra länken den 22 november. Har fått en startplats där genom jobbet och vi är nog ca 50 personer från företaget som ska vara med. Ska bli riktigt kul, och det är nog ett sånt där lopp där upplevelsen är viktigare än resultatet.

Norra länken går mellan Tomteboda och Värtan i Stockholm - och har ytterligare ett par anslutningar. Totalt ca 5 kilometer lång där ca 4 kilometer går under jord. Start och mål vid Värtan. Känner mig lite tudelad så här inför loppet. Tunneln i sig verkar vara rätt häftig i sig med flera konstinstallationer och jag vill ju uppleva så mycket som möjligt av dessa, samtidigt som jag vill ge allt och få en bra tid. Svårt att göra både ock? Misstänker att när man väl står där på startlinjen så börjar adrenalinet att pumpa å så har man glömt allt vad konstverk och arkitektur heter. Då kör man bara!!!

För övrigt är jag grymt sugen på att springa ett 5-kilometers tävlingslopp just nu. På en flack bana på rätt dag skulle nog sub22 inte vara en omöjlighet. Men jag har inte hittat nått sånt lopp som passar. Det vore så häftigt att nå den "drömgränsen" i ett officiellt lopp i år - detta år som jag fixat drömgränserna på både 21,1k och 10k. Men jag får väl satsa på ett eget lopp annars. Fixa en inofficiell pulsklocka-tid istället. Eller är det någon som läser detta som har ett förslag på nått 5k-lopp som går en helg, udda vecka? Tipsa mig gärna i så fall, för jag hittar inget som passar i de löparkalendrar som jag letat i...

Kommentarer

Populära inlägg

Långlöpning i Tibro

Träningen flyter på

Ångestfyllda SLA-loppet