Novemberdimman svepte in det nakna

I kväll är jag trött! Har jobbat och det var en seg dag och kväll. Dess bättre var det att gå hem vid 21-tiden. Novembermörkret, dimman och månskenet bjöd på ett vackert skådespel.

Gillar verkligen november, speciellt den här milda sköna dimman som man får uppleva ibland. Den andas lugn och ger den nakna naturen en otroligt vacker inramning. Allt blir likt en mjuk skön svartvit bild. En sån stillhet, ett sånt lugn, en sån skönhet. Nakna november. Gillar!

Men förmiddagen bjöd på solsken, och jag nyttjade det fina vädret för lite träning. Blev en kort runda på Billingen med Selma, ömsom i koppel och ömsom lös. Det var hur skönt som helst men kroppen var tung - det var riktigt jobbigt att springa i dag. Speciellt i  uppförsbackarna. Och det blev några sådana i dag. I rundan la jag nämligen in lila milens branta uppförsbacke (den efter 6k), där pulsen fick jobba hårt. Sen blev det lite blandat på stora och små stigar - på grus och genom mossa och lera. Kul! Efter fem kilometers löpning var passet klart och en snabb dusch senare blev det till att packa väskan och ge sig av till jobbet. Nu väntar två lediga dagar innan det är dags för helgjobb, fredag, lördag och söndag - drygt 36 timmar. Längtar till nästa vecka med bara två korta arbetspass och en resa till Stockholm...

Så här vackert det kan vara på hemvägen från jobbet...

Kommentarer

Populära inlägg

Långlöpning i Tibro

Träningen flyter på

Ångestfyllda SLA-loppet