Go-go-go...

Mycket gång i dag. Till och från gymmet. På gymmets löpband. I Skultorpsskogarna med Selma - och på kvällen genomförde jag Vallevandringen. Totalt ca 18 km.

På gymmet pratade jag med instruktör Anton om några justeringar i styrketräningen. Vill anpassa den till löpningen. Få musklerna att bli mer uthålliga. OCH starka. Variation tror jag är nyckeln. Lättare vikter med många repetitioner, tunga vikter med få repetitioner. Känna efter och använda egna fantasin för att variera, variera och åter variera! Samma gäller givetvis då det gäller att få upp flåset och förbättra konditionen. Fortsätta med simningen, löpbandet, cyklingen och utelöpningen på många olika sätt (backe, terräng, långsamt, snabbt, långt och kort).

I kväll känns det en del i vaderna. Senaste åtta dagarna har varit tuffa. 2 x löpning 10 km, 1 x löpning 6,2 km, 2 x gym, 2 x sim samt en hel del gång och cykling i sk "Vardagsmotion". I morgon lördag blir "vilodag". Selma lär ju behöva gå en sväng - men annars så... På söndag nån form av löpning igen! Gôtt!!!

Bilden nedan är från vandringen i Skultorpsskogarna. En rejäl tall hittade jag intill en liten tjärn. Mäktig!


Kommentarer

  1. Herr Grankvist29 maj 2012 kl. 05:21

    Noterar arr tallen har en gren. Så vackert

    SvaraRadera
  2. Visst vetter bloggaren mot trädet?

    SvaraRadera
  3. Herr G och fru L. Underbara noteringar ni gör! Hoppas ni kommenterar fler inlägg i framtiden. : )

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg

Långlöpning i Tibro

Träningen flyter på

Ångestfyllda SLA-loppet