Från lilla Mila till Lila mila...

Det är fantastiskt att få barnbarn! Fick den stora glädjen att träffa lilla Mila som hastigast när de var på väg hem i onsdags kväll. Oj, vad fin hon är! Och efter deras hemkomst har jag fått se bilder och filmer på både henne och storebror. Han tycks vara så glad, och väldigt kärleksfull, över att fått en lillasyster. Så härligt att se.

Men nu ska vi ta oss från lilla Mila till "Lila mila" (Lila milen) på Billingen. Vi var fyra glada själar från Bengts vänner som träffades där i går och sprang. Jag har berättat om Lila milen förut - den kuperade och fruktade slingan på Billingen... Den kräver sitt men vi tog det lugnt och fint, och gick när det blev alltför jobbigt. Men i Caterpillarbacken sprang vi hela vägen. Det är en backe som är ett par tre hundra meter lång och har en grym höjdstigning. Även om det gick långsamt gick pulsen snabbt upp i de övre nivåerna. Hm, mer backträning får det nog bli i höst... Så här jobbigt ska det inte vara i backarna!


Anna, Stefan, jag och Elin


Det var jättekul att springa tillsammans. Var så längesen sist och vi fick tillfälle att tjöta om allt möjligt - och peppa varann i de jobbiga backarna. En timma går snabbt när man har trevligt, och då Lila milen låg bakom oss kände vi oss väldigt nöjda med vår prestation. En riktigt fin uppladdning inför Midnattsloppet den 17 augusti där hela gänget ska vara med.

Kommentarer

Populära inlägg

Långlöpning i Tibro

Träningen flyter på

Ångestfyllda SLA-loppet