Välkommen till världen lilla Mila

Vad är väl ett maraton mot Mila? När jag jobbade i natt kom samtalet jag väntat på ett tag. För då föddes nämligen mitt andra barnbarn - en liten flicka som ska få namnet Mila. Min son och hans sambo är nu lyckliga och stolta tvåbarnsföräldrar. Deras son Kian är storebror, och jag själv är en mycket glad och stolt farfar till TVÅ fina barnbarn...




Plötsligt gick natten på jobbet lite lättare. Det var så skönt att höra att allt hade gått bra för dem, men nu kan jag knappt bärga mig av längtan att få träffa dem; Mila, storebror Kian och de stolta föräldrarna. Men de måste få återhämta sig ordentligt först, så det kanske tar någon dag till innan vi kan ses. Fantastiskt roligt är det i alla fall!




I morgon (torsdag) är det dags för löpträning igen. Då blir vi ett gäng som ska springa den smått kuperade Lila milen tillsammans - och där ska vi ta det väldigt lugnt. Om kroppen känns bra efteråt kan det hända att jag lägger till några minuters tröskellöpning. Det är ju ändå bara tio dagar kvar till Midnattsloppet, så dags att "steppa upp" intensiteten något. Är det någon mer som är sugen på att hänga med på torsdag så är tiden 16:45/16:50 vid stora parkeringen nära Hagenstugan, Billingen.

Kommentarer

Populära inlägg

Långlöpning i Tibro

Träningen flyter på

Ångestfyllda SLA-loppet