Ändrade planer

Tanken var löpning i dag. Det blev det inte! Men det blev ett styrkepass på gymmet och direkt efteråt gjorde jag något som var väldigt längesen jag gjorde sist - simmade...

Conny som leder kommun-lunchjoggen varje måndag var skadad i dag. Han kunde inte vara med och det fick mig att tänka ett varv till när jag såg det snöblandade regnet falla från den gråa, kalla himlen. Efter att jag sett väderprognosen på teven bestämde jag mig: styrketräning och eventuellt simning i dag, löpning i fint väder i morgon. Kändes dumt att göra tvärtom, som jag hade tänkt först. Så jag bytte om och gick ner å körde ett pass på gymmet. Värmde upp med några få minuter i crosstrainern och la på ganska bra i tyngd i de maskiner jag körde. När jag hade svettats i nästan en timme gick jag ner till motionsbassängen och simmade 1.000 meter bröstsim. Det var ovant! Tror knappt jag har simmat ett ordentligt pass på nått år eller så. Men det var riktigt skönt - och jag blev inte alls så trött som förr.

Förutom detta så har jag promenerat med Selma runt fem kilometer och vi har haft födelsedagskalas för L8 här hemma. Alla barnen var med och det blev en trevlig kväll som avslutades med en utflykt till Skara för att lämna grabben hemma hos hans tjej.


Kommentarer

Populära inlägg

Långlöpning i Tibro

Träningen flyter på

Ångestfyllda SLA-loppet