På cykel i Göteborg

Vet inte om detta räknas som träning - men lite mer än vardagsmotion blev det i alla fall...

Dottern och hennes kompisar ville ta en tur till Liseberg och det är klart att man ställde upp å skjutsa. Vädret var fint så jag bestämde mig för att lasta cykeln på biltaket, å ta en tur ut till havet medan de unga roade sig på nöjesparken.

Började med att cykla i dom centrala delarna av stan. Höll på att köra i en knappdosa som stack ut långt från en trafikljusstolpe. Jäklar vad nära det var! Cykelfärden kunde varit över efter första kilometern...

Trampade genom Nya allén till Järntorget, Linnéplatsen och Slottsskogen. Där stannade jag till för en pizza. Fortsatte cykelbanorna söderut och landade på Askimsbadet. En stund i solen, några dopp (det sista var klart skönast), lite fika - och sen bar det iväg mot stan igen.

Nu blev det mer fokus på Slottsskogen och att utforska lite där. Kom upp på höjden vid gamla vattentornet och njöt i fulla drag. Och utsikten var fantastisk (se bild).

Cyklade fina vägar genom stan och var tillbaks till tjejerna på Liseberg lite senare på kvällen. Totalt 35 km cykling blev det och en rejäl bonnabränna... En härlig dag!


Kommentarer

Populära inlägg

Långlöpning i Tibro

Träningen flyter på

Ångestfyllda SLA-loppet