Det är en mental plåga att inte kunna springa

Oj, oj, vad längesen det var jag var inne å kollade här... Det är inte så att det inte funnits något att skriva om - tvärtom - men tiden, lusten och orken har inte funnits. Lusten och orken för träning har också gått på sparlåga - men nu har det gått rätt bra i några veckor. Har kommit igång ordentligt med styrketräningen igen (har till och med träningsvärk), med pass varannan dag, och mellan dessa dagar tränar jag kondition (promenader och cykling). För det där med löpträning funkar inte just nu. :(


Strupen upp är en favorit. Även om man "bara går" drar pulsen, liksom vägen, upp ordentligt


Smärta från axel- och skulderpartiet samt ländrygg går rakt ner i högerbenet. Smärtan sätter sig i närheten av mitt knä, och det smärtar så in i bomben när jag springer (inte lika mycket då jag går). Det är en mental plåga att inte kunna springa, för en som älskar löpning.

Men jag ser en ljusning i den mörka tunneln jag befinner mig i nu. Jag går hos en sjukgymnast som är bra på "idrottsskador". Där får jag behandling - och efter dagens is-massage känns det som ett underverk inträffade. Knäet känns så otroligt mycket bättre, även så här tolv timmar efter massagen. I frysen här hemma finns nu stora isbitar beredda på fortsatt daglig massage. Nu ska BANNE MIG smärtan försvinna för gott.

Tänkte att jag ska återkomma med lite fler inlägg om min träning. Om mina promenader i utmanande backar. Powerwalks och cykelturer. Lågpulspass med hunden... Och styrketräning av alla de slag [läs även möbellyft mm], inklusive riktigt bra grundövningar. Så blir det säkert något om hur det går med den fortsatta sjukgymnastiken och rehabiliteringen. Det finns en del gamla uppdateringar på mitt Instagramkonto - om du är intresserad redan nu.

Det från mig den här gången. Jag har massor att göra nu, utöver mitt jobb, men i juli ska det ha lugnat ner sig. Då blir det kanske bara fullt upp på jobbet... Men jag ska försöka få tid över att skriva lite mer här igen - för det finns som sagt massor av grejer jag vill berätta om. Ha det gott så länge! :)


När man kommer upp på berget (Billingen) väntar vackra vyer


Kommentarer

Populära inlägg

Långlöpning i Tibro

Träningen flyter på

Ångestfyllda SLA-loppet