En hektisk tid

Hej,

Tittar in lite snabbt här på bloggen för att berätta att det är mycket nu... Är en del stök med kära mor i Tibro och det tar sin tid och energi - men jag vill att hon ska ha det bra, och det har hon. Det är jag väldigt glad för. Grabben har köpt hus och han och hans sambo har massor att göra. Att jag inte räcker till fullt ut för dem är också lite stressande. Men nästa vecka är det dags för flytt och flyttstädning, så då ska jag viga dagarna för att hjälpa dem. Har ledigt från jobbet i sju dagar då.

Efter gårdagens hektiska dag stack jag ut på en rätt så tuff löprunda. Körde tre set med 30/30-intervaller. Snabb löpning i 30 sekunder, långsam löpning i 30 sekunder å så repetera. Totalt tre gånger i varje set. Fem minuters långsam jogg mellan seten (jag gick i 1,5 minuter så det blev snarare 3,5 minut jogg). Efter 6,5 kilometer var jag klar och kroppen kändes perfekt.

Dagens långpromenad med Selma var riktigt fin den med. Perfekt höstväder att vandra i, och Selma mådde hur fint som helst. Hon har blivit piggare nu sedan hon började med dietfodret. Dyrt som attan, men vikten rasar. Minus 3,1 kilo på tio veckor är inte fy skam. Att hon nu orkar promenera mer gör ju sitt till också.


Selma


Vid lunch körde jag ett tungt och snabbt styrkepass på gymmet. Kroppen känns stark just nu. Det är bara smärtan i höften som inte riktigt vill ge med sig. Det är bättre men jag får tänka mig för med löpningen. Låta höften få den återhämtning som behövs, vilket betyder att löppassen inte får bli så många som vanligt. Men det ska nog gå bra. Kan ju se det här som en chans att köra mer på gymmet eller träna något helt annat.

Nä, nu ska jag iväg till jobbet. Två nattpass á 12 timmar väntar. Bara att köra på. Men först ska nybadade Selma få en kort promenad...

Ha det gött!

Kommentarer

Populära inlägg

Långlöpning i Tibro

Träningen flyter på

Ångestfyllda SLA-loppet