Veckans styrketräning gjord!

Efter att ha varit hemma hos min mor hela dagen och hjälpt henne med diverse grejer så styrde jag åter hem mot Skövde igen. I bilens baksäte låg min fullpackade gymväska - för jag hade bestämt mig för att styrketräna i dag. Det var två månader sen sist, och jag hade redan frågat "min personliga tränare" om hon ville hänga med. Det ville hon och det var kul att vara två och få lite pepp i träningen. Fick bra råd av henne också (som jag naturligtvis inte följde helt och hållet *himlar med ögonen*) och efter 45 minuter var vi klara. Och jag överlevde! Tack Anna! 

Styrketräning i all ära men sedan ett par år tillbaka tycker jag att den är rätt tråkig. Jag kommer dit och vill helst avverka alla övningarna så fort som möjligt, fastän jag vet att långsammare och mer metodiska rörelser ger bättre kvalitet. Och kvalitet är viktigare än att det ska gå undan. I morgon ska jag se om det blir tid över för en löptur. Ska jobba övertid på eftermiddagen och kvällen, och förmiddagen ska räcka till ett par  promenader med Selma och byte till sommardäck på bilen också. Men det ska nog gå... Hoppas jag!


Det är inte bara ryggslutet jag har ont i. Spänningar från skuldrorna går upp i höger sida av nacken - och ungefär där jag pekar strålar det ut och gör riktigt ont. Smärtan sprider sig uppåt med rätt så mycket huvudvärk som följd. Går till en duktig sjukgymnast ibland, och han "knäcker" de ömma punkterna med hyfsat resultat, men nu är det ett tag sedan jag var där. Funderar på att lägga en slant på massage den här gången istället. Det är verkligen jobbigt med denna ständiga smärta... :(




Kommentarer

Populära inlägg

Långlöpning i Tibro

Träningen flyter på

Ångestfyllda SLA-loppet