Från början var det inte planerat att bli ett rekord...

Årets sista löpträningspass var planerat att bli minst två timmar långt och med låg puls (låg fart). Det som sen hände var helt fantastiskt...

(Skojar bara!) Fick skjuts till Stöpen strax utanför Skövde. Startade min löpning där i riktning mot Ulvåker. Sprang på den nya cykel/gångbanan utmed vägen. Bra plogad och saltad och i stort sett fri från is och snö. Perfekt att springa på. Efter Åbro-vallen tog cykelbanan slut och jag fick springa på den mer saltblöta vägen. Lunkade på i någorlunda jämn fart genom Ulvåker, Fjället och in i Skövde. Stannade till och tog några bilder när jag kände för det, men för övrigt sprang jag hela tiden. Kravlöst, förutom att jag ville att det skulle bli minst två timmars löpning.

Allt kändes bara fint och när jag nådde Skövde så tänkte jag att det nog skulle gå att avsluta årets sista löpträning med ett personbästa. Så fick det bli! Mitt gamla längdrekord på 21.35 kilometer slogs med några hundra meter. Nya längdrekordet lyder: 22.07 kilometer. Härlig känsla! Men jag var stum i benen... Ett mål för 2015 är att kanske kunna springa 30 kilometer på ett och samma pass. Avslutade dagens fysiska aktivitet med att gå och jogga ur det tunga ur benen, de sista två kilometer jag hade kvar hem, efter att klockan stoppats.

Vill till sist tacka för i år och tillönska alla mina läsare ett riktigt Gott Nytt År!!!

Mellan Stöpen och Ulvåker, blickar norrut

Mellan Stöpen och Ulvåker, blickar söderut

Utmed järnvägen i Ulvåker

Selfie i Ulvåker

Selfie vid jobbet

Längdrekord och trötta ben...

Kommentarer

Skicka en kommentar

Populära inlägg

Långlöpning i Tibro

Träningen flyter på

Ångestfyllda SLA-loppet