Nu ska det bli av...

Är lite smått upphetsad nu... Känner att det är på gång och att det blir svårt att hålla tillbaka. I morgon ska det ske - det må bära eller brista. 

Snackar naturligtvis om löpning! Nypremiär efter 17 dagars uppehåll (lång, lång tid för mig) är vad som väntar. Som jag har längtat. Har inte vågat ge mig ut pga min yrsel (ostabilitet) och illamående men i morgon ska jag göra ett försök. Yrseln finns kvar men inte så illa som tidigare. Det blir ett test för att se hur kroppen reagerar. Kanske inte så långt eller så värst snabbt.

Löpardojorna väntar... 

Längtar också ut på långa vandringar i skog och mark. Gärna då för att utforska nya platser eller ställen där det var längesen man gick. Älskar det! Har mest blivit promenader på gångavstånd hemifrån på sistone. Funkar bra det med för här finns många fina ställen att gå på. Har ju både naturen och stan inpå knuten, så valet är fritt utefter vad man känner för.

Vaknade till den här synen. Vitt överallt! 

Norra Bergvägen i Skövde. Längst bort syns Billingen resa sig. 

I Tibro låg det inte lika mycket snö

I kväll har jag varit sysselsatt med att sätta ihop den där tv-bänken jag köpte på Mio i söndags. Den kom i dag och bara att packa upp delarna tog ju runt en halvtimma, för att inte tala om tiden det tog att montera den. Så är det när man försöker vara noggrann och inte är så jättehändig. Har en del kvar att göra med den men tror det blir bra när den är klar. Stökigt värre här hemma nu men det ska nog ordna sig. Får återkomma med några bilder från tv-rummet då det är i ordning igen. ;)

Snart är den klar - tv-bänken. När jag höll på med att sätta ihop den tänkte jag på de som packar ner skruvar mm till möbler man köper från t ex Ikea eller Mio. Allt finns oftast med i exakt antal. Det är ofta människor med olika former av funktionshinder som fixar den typen av arbete. Ni är helt suveräna! Bra jobbat!!! 


Kommentarer

Populära inlägg

Ångestfyllda SLA-loppet

Långlöpning i Tibro

Träningen flyter på