Hej på er!

Hur går det för er med träningen? Tar det emot nu när det blev vinterlikt eller sporras du av det? Skidåkning på både längden och utför brukar ju vara helt underbar - men knappt hann entusiasterna glädjas förrän snön började smälta bort. Lite synd...

För egen del har det bara blivit löpning och styrka. I går sprang jag fem kilometer med störst fokus på stegkadens. Ville hamna på 170-180 spm för att se hur det kändes. Det funkade bra och kändes helt naturligt - även om man fick tänka på det en del. Å rundan snittades i 4:40-tempo, vilket ju är helt okej för en gammal gubbe som är lite ur form. Får hoppas på att det är bättre framåt årsskiftet. Nu är det nämligen klart att jag ska springa Sylvesterloppet i Göteborg på nyårsafton.

För er som väntar på min "race report" från Kullamannen Dödens zon får ge er till tåls ett tag till. Inlägget är i stort sett klart, det är bara texten som ska slipas och några bilder som ska läggas till. Sen blir det en lååång rapport - med "trams" eller "inspiration"? Ni avgör! :) ;)


Snön gjorde Skövde lite ljusare. Här en bild från järnvägsbanken genom Våmbskleven.


Kommentarer

Populära inlägg

Ångestfyllda SLA-loppet

Träningen flyter på

Långlöpning i Tibro