Skövde Pride i solsken

I dag har jag haft en lugn och skön dag. Varit hemma hos mor en sväng, kollat in Skövde Pride och kört ett pass på gymmet med maxstyrka. Nu i kväll har jag tittat på hockey på teven och ätit alldeles för många onyttiga saker.

Skövde Pride har sin premiär här i Skövde hela denna helgen. Vid 15-tiden gick själva Pride-paraden och jag var förvånad över hur många det var som gick med i den. Det var säkert en hel del hitresta och jag tror hela paradkön var ungefär 500 meter lång. Utmed Rådhusgatan å Hertig Johans torg hade massor av människor samlats och allt inramades av ett helt underbart höstväder. Helt fantastiskt! Precis innan paraden var vi på Pitchers och åt av deras goda helglunch - dagen till ära tillagad av vår son som är kock där.

Efter Pride blev det ett pass på gymmet tillsammans med Anna. Det blev än en gång maxstyrka på maskinerna och jag provar in vilken nivå jag ska ligga på. Det är bra med förändringar i upplägget på styrketräningen tror jag. Har gjort om mina chins och knäböj nu också. Positivt det med! Och av Anna får jag goda och bra råd om vad jag ska tänka på och hur jag ska lägga upp det. Återstår att se om jag blir något starkare nu då... ;)

När jag kom hem från gymmet var jag sugen på att dra på mig rullskidorna å ta en tur. Det var en otroligt fin kväll och min tanke var att köra på de mindre trafikerade cykelbanorna som har gatubelysning. Vill gärna känna på å se om jag klarar ett lite längre pass än vad jag brukar köra. Men det blev inte av. Jag vilade istället och om allt går enligt plan så blir det långsam långlöpning i skogen i morgon eftermiddag. Nu kan jag ju inte avsluta det här blogginlägget utan att berätta hur det gick i hockeyn! Eller hur? Färjestad vann över Brynäs med 3-2. FBK har öppnat starkt med två segrar av två möjliga den här säsongen. Ser bra ut! :)



Rådhusgatan var fylld till bredden av glada människor

De regnbågsfärgade flaggorna syntes överallt

Människors lika värde och rätt att älska vem man vill stod i fokus

Paraden avslutades på Hertig Johans torg där massor av folk hade samlats


Kommentarer

Populära inlägg

Långlöpning i Tibro

Träningen flyter på

Ångestfyllda SLA-loppet