Hur mycket rör jag mig? Dag 14

Sista dagen av redovisning. En jobbdag som bara innehöll en rond på jobbet, istället för de två jag hade räknat med. Men det kom fram en tävlingsnerv i det hela ändå...

Inte så mycket att orda om. Jag var ute med hunden tidigt på morgonen, gick till jobbet, gick en rond (blev mycket stillasittande oxå), tog en del av kollegans rond, gick hem och avslutade dagen med att låta hunden "göra sitt" igen. Nytt rekord för dessa två veckor - och jag vill lova att det känns i benen nu. För hur det än är - det kommer fram en tävlingslust där främste utmanaren är en själv.

Men nu ska jag inte redovisa detta dagligen i bloggen längre. Återkommer i morgon med en slags summering av dessa veckor, och sen kan det väl tänkas att jag skriver lite allmänt i ämnet framöver. Jag gillar ju både vardagsmotion och träning - men jag tror också att det ska ske med måtta, även då lusten att prestera infinner sig. Hoppas någon har haft kul av att följa detta. Inte så många kommentarer, men ett stort tack till er som ändå kommenterat. :)

Kommentarer

Populära inlägg

Långlöpning i Tibro

Träningen flyter på

Ångestfyllda SLA-loppet